Lemon Yoghurt Cake 2

Lentekriebels….wereldvrouwendag….dat moet gevierd!  Joni Mitchell, Carole King (oud…) en Rachel Yamagate (nieuw !) komen voorbij op Spotify en af en toe steek ik mijn hoofd naar buiten om die spaarzame zon op te vangen…Fijn! Het zullen die positivo-vibes wel zijn want onwetend van elkaar maakten Margot en ik dezelfde cake… En zo zie je dat eenzelfde recept twee verschillende plaatjes opleveren… De Griekse yoghurt in de cake heb ik vervangen door 200 g magere kwark en 50 g extra boter. Griekse yoghurt is immers wat vetter…Dat lukt dus ook prima! En voor alle vrouwen vandaag:

I refuse to believe that trading recipes is silly.  Tunafish casserole is at least as real as corporate stock.  ~Barbara Grizzuti Harrison

yoghurt_lemon_cake

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to Lemon Yoghurt Cake 2

  1. Er is ook Griekse yoghurt met 0% vet!

  2. Dionne zegt:

    Klopt! Maar ik vermoed dat de echte Griekse yoghurt, die de Grieken eten wel 10 % vet bevat…
    Een tijdje geleden stond er nog een quote van Nigella op onze site: “I don’t believe in low-fat cooking”
    Valt niet mee hoor….ik deel wel heel veel uit anders gaat het niet goed 🙂
    gr. Dionne

    • Die met 10% vet is ook het lekkerst vind ik. Ik ben het eens met Nigella en neem dan maar een kleiner stukje. Hier gaat ook heel veel naar de buren of ik neem wat mee naar mijn werk om uit te delen.
      groetjes, Caroline

Leave a reply

Als je het leuk vindt voeg dan een foto van jouw baksel bij je commentaar! (JPEG only)